Uge 31

Mandag
Skinke af velfærdsgris med farin og sennep
Kold sauce verte
Samsøkartofler med persille
Blomkål, broccoli, gulerødder, sugarsnaps og kørvel
Pålæg: Laksesalat med dild og kapers
Røget okseinderlår med røræg
Vegetar: Æggekage med spinat og hvide bønner samt tomat, purløg og feta

Tirsdag
Old school frikadeller
Agurkesalat og rødbeder
Klassisk kartoffelsalat med purløg og radiser
Hjertesalat med mormordressing, skoleagurker og ærter
Pålæg: Oksespegepølse med rygeostsalat
Rejesalat med karry og æbler
Vegetar: Falafel af edamame bønner med urter og tzatziki

Onsdag
Kyllingeoverlår med fennikel, citron og salvie
Krydderurte aïoli
Pasta med persillepesto, grillet peberfrugt og hytteost
Courgetter, majs, quinoa og spinat
Pålæg: Tunsalat med dild og peberfrugt
Røget rullepølse med sky og løg
Vegetar: Tærte med sommerkål, krydrede majs og tomatsalsa

Torsdag
Fish and chips
Panko paneret torsk
Tatar sauce, remoulade til de kræsne og citron
Kartoffelbåde
Grønne bønner og gulerødder med estragon, spinat og feta
Pålæg: roastbeef med remoulade og ristede løg samt
Skinkesalat med purløg og grov sennep
Vegetar: Courgetter med tomatkompot og hvide bønner
Kage: Jordbær trifli

Fredag
Bolognese af oksekød
Tomatsalsa
Spaghetti
Råkost med gulerødder, hvidkål, ananas, rosiner, majs og solsikkekerner
Pålæg: Sdr. jysk spegepølse med pickles
Kalkunpaté med cornichons
Vegetar: Vegetar bolognese med linser, svampe og grøntsager

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 31
English menu: 2019 Uge 31 ENG
Allergene: Allergene 31

Uge 32

Mandag
Kalveculotte i sommerfrikassé med ærter, kørvel og gulerødder
Nye kartofler med urter
Tomatsalat med syltede rødløg, majs, estragon og mozzarella
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Leverpostej med drueagurker
Vegetar: Butterdejstærte med broccoli, tomat og mozzarella

Tirsdag
Kødboller i tomatsauce med squash og krydderurter
Salsa verde
Perlebyg med tomatsalsa og basilikum
Hjertesalat og bagte gulerødder med skyr og kørvel
Pålæg: Provenceskinke med sennepscreme og agurk
Æggesalat med karse og karry
Vegetar: Vegetardeller med kikærtemel, squash og krydderier

Onsdag
Panko paneret kyllingebryst
Ingefær aïoli
Nudelsalat med sprøde grøntsager og miso
Melon, sugarsnaps, cashewnødder og sommerkål
Pålæg: Røget filet med røræg
Æg med rejer og mayonnaise
Vegetar: Stegt blomkål med mango, sorte linser, spinat og hasselnødder

Torsdag
Ovnbagt laks med majs/urtesalsa
Marinerede kartofler med persillepesto, radiser og karse
Asparges broccoli med sugarsnaps, frissé salat og oliven
Pålæg: Dyrlægens natmad
Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Vegetar: Quesadilla med knuste gulerødder, harissa og ricotta
Kage: Drømmekage

Fredag
Okseculotte
Kold bearnaise med Karl Johan
Halve bagte kartofler
Grønne bønner med bagte rødløg, vinaigrette og babyspinat
Pålæg: Skinkesalat
Oksespegepølse med pickles
Vegetar: Vegetar krebinet med majs og courgetter samt salsa af grillet peber og hvide bønner

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 32
English menu: 2019 Uge 32 ENG
Allergene: Allergene 32

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide