Uge 42

Mandag
Ungarsk gullasch af oksebov med paprika og rodfrugter
Creme fraiche og purløg
Kartoffelmos
Grillede peberfrugter, knoldselleri, spinat og mandler
Pålæg: Røget kalkun med peberpesto
Tunsalat
Vegetar: ”Shakshuka” med tomat, peberfrugt, æg og sorte bønner

Tirsdag
Kylling i rød karry med kokosmælk, ananas og basilikum
Hvide ris med ristet kokos
Kinakål, peberfrugt, agurk, peanuts, ananas og sød chili dressing
Pålæg: Jagtpølse med remoulade og ristede løg
Torskerognssalat med æbler og kapers
Vegetar: Filoruller med spidskål, tofu, karry og edamame bønner

Onsdag
”Meat Loaf” af velfærdsgris med bacon og grøntsager
Bacon Bbq sauce
Lun kartoffelsalat med løg, Dijon, purløg og peberfrugt
Caesar salat med croutoner og parmesan
Pålæg: Rejesalat med asparges og dild
Peberrullepølse med sky og løg
Vegetar: Tærte med græskar, stegte løg og hvide bønner

Torsdag
Ingefær marineret laks med soya og wasabimayonnaise
Sesamstegt tun med lime og misomayonnaise
Kyllingespyd med soya og sataysauce
Nudelsalat med sprøde grøntsager og misodressing
Wakame tang salat og edamame bønner i bælg
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Hønsesalat med svampe
Vegetar: Empanada af butterdej med portobello, spinat og søde kartofler
Kage: Gulerodskage med icing

Fredag
Kalkun i mexicansk mole poblano med chokolade, nødder og tørret frugt
Små tortillas, majs/avocado salsa, crème fraiche og koriander
Sweet potato mos
Råmarineret kål med jalapeno, lime, sorte bønner og mango
Pålæg: Æggesalat med karry og karse
Leverpostej med rødbeder
Vegetar: Multibønne chili med majs, grøntsager og chokolade

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 42
Dansk Allergene: 2019 Uge 42 Allergene
English menu: 2019 Uge 42 ENG
English allergene: 2019 Uge 42 ENG Allergene

Uge 43

Mandag
Kylling stir fry med peberfrugt, gulerødder, rødløg, peanuts og hoisin sauce
Chili sambal med kokos
Stegte ris med porrer, løg, æg og sesam
Pålæg: Tunsalat med peber og majs
Provenceskinke med peberpesto
Vegetar: Kroketter af flæk ærter, grønne ærter, kartofler samt koriander/kokossalsa

Tirsdag
 Svinekam ”marengo ”af hvidvin, tomat og champignon
Kartoffelmos
Bagte og råmarinerde gulerødder med grønkål og mandler
Pålæg: Krebsehalesalat med æbler og paprika
Spegepølse med soltørret tomat og tomatpesto
Vegetar: Butternut krebinet med polenta og svampe ragout

Onsdag
Braiseret velfærdsokse med skovsvampe, salvie og rodfrugter
Hasselnøddepesto
Fuldkornspasta med soltørret tomat og citron
Bagte og marinerede beder, rodfrugter, grønkål, croutoner og parmesan
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Kyllingesalat med karry og ananas
Vegetar: Madpandekager med black bean hummus, grønkål og rodfrugter

Torsdag
Torsk og rejer med skaldyrsbisque
Safranmayonnaise
Perlebyg som risotto med bønner, parmesan og citron
Grønne bønner i vinaigrette med syltede rødløg og frissé
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og grov sennep
Wienersalat
Vegetar: Tærte med tomat, courgetter, spinat og hvide bønner
Kage: Chocolate chip cookies med hasselnødder

Fredag
Lasagne af oksekød med spinat og ricotta
Salsa romesco og grov salsa verde
Rucola, bagte tomater, grillet peber og mozzarella
Pålæg: Skaldyrssalat med æbler
Italiensk salami med urtecreme
Vegetar: Vegetar lasagne med peberfrugter, auberginer, mozzarella og spinat

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 43
Dansk Allergene: 2019 Uge 43 Allergene
English menu: 2019 Uge 43 ENG
English Allergene: 2019 Uge 43 ENG Allergene

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide