Uge 44 – Buffetservering

Mandag
Vietnamesisk inspireret okseragout med chili, forårsløg og citrongræs
Sød chili dressing
Hvedekerner med gulerødder, porrer og sesam
Grønkål, broccoli, syltet græskar og peanuts
Pålæg: Røget filet med italiensk salat
Skinkesalat med purløg
Vegetar: Cannelloni med gulerødder, cashew creme, sukkerærter og edamame

Tirsdag
Gammeldags millionbøf med rodfrugter
Engelsk sauce og rødbeder
Kartoffelmos
Savoykål, rosenkål, bagte tomater og knoldselleri
Pålæg: Torskerognssalat
Rosmarin skinke med røræg
Vegetar: Portobello svampe fyldt med svamperagout, linser og rodfrugter

Onsdag
”Thai style” kalvefrikadeller med forårsløg og grøn chili
Koriander mayonnaise og spicy syltede agurker
Nudelsalat med peanutdressing, kokos og grøntsager
Asparges broccoli, kinaradiser, edamamebønner, soya, honing og cashews
Pålæg: Dyrlægens natmad
Laksesalat med æbler
Vegetar: Samosa med løg, majs, kartofler og forårsløg

Torsdag
Fiskefrikadeller med dild og laks
Grov remoulade med rodfrugter og dild
Kartoffelsalat med creme dressing, urter, ærter og radiser
Caesar salat med croutoner og parmesan
Pålæg: Roastbeef med pickles, bløde løg og peberrod
Hønsesalat med svampe
Vegetar: Linsefrikadeller på rødbedehummus
Kage: Græskarkage med icing og græskarkerner

Fredag
     Mexicansk inspireret pulled pork

Hvede tortillas, grillet ananassalsa, guacamole og salsa macha med peanuts og sesam
Salat med vilde ris, sweet potatoes, spicy majs og urter
Snittet hvidkål, gulerødder, spinat, dadler og jalapeno dressing
Pålæg: Æggesalat med Karl Johan, selleri og estragon
Hamburgerryg med urtecreme
Vegetar: Ristet blomkål, mango, kikærter og spinat

Dansk menu: 2020 Uge 44
Dansk Allergene:2020 Uge 44 Allergener
English menu: 2020 Uge 44 ENG
English allergene: 2020 Uge 44 ENG Allergener

 

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Uge 45 – Buffetservering

Mandag
Kylling i indisk inspireret ”Korma curry” med mandler og kokosmælk
Spicy æblechutney, raita og små naan brød
Ris pilaf med Beluga linser og kardemomme
Hjertesalat med melon, chili, agurk, mandler og mynte
Pålæg: Peberrullepølse med sky og løg
Tunsalat med jalapenos og majs
Vegetar: Dhal af røde linser, grøntsager, kokos, koriander og ingefær

Tirsdag
Stegt flæsk af velfærdsgris

Syltede rødbeder og Dijon samt persillesauce
Små stegte kartofler med urter
Hjertesalat med æbler, druer, selleri og valnødder ”a la Waldorff”
Pålæg: Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Halve æg med tomat og urtemayonnaise
Vegetar: Krebinet af hvide bønner med paprika, gulerødder og quinoa

Onsdag
Nakkekam af svin med svampe, hvidvin og urter

Perlebygotto med rodfrugter og løg
Spidskål med Karl Johan, æbler og blomkål
Pålæg: Okse spegepølse med remoulade og ristede løg
Skaldyrssalat med æbler og dild
Vegetar: Tortillas rullet med rødbedesalsa og hvide bønner

Torsdag
Laks i tagine med citron, abrikoser og mandler
Grøn harissa og mynteyoghurt
Cous cous med bønner, urter, granatæbler og avocado
Mango, broccoli, spidskål, edamame og peanuts
Pålæg: Roastbeef med pickles og peberrod
Kyllingesalat med abrikoser og selleri
Vegetar: Kikærtefalafel serveret med smørbønne hummus
Kage: Lys chokolade brownie med peanuts og skumfiduser

Fredag
Gl. dags bøfsandwich med stegte løg og blød bolle
Grov ketchup, agurkesalat, senneps creme og remoulade
Kartoffelbåde
Hvidkål, æbler, gulerødder, hasselnødder, tranebær og urter
Pålæg: Æggesalat med karry og karse
Røget okse med italiensk salat
Vegetar: Kidney bønne krebinet med majs og stegte løg

Dansk menu: 2020 Uge 45
Dansk Allergene: 2020 Uge 45 Allergener
English menu: 2020 Uge 45 ENG
English allergene: 2020 Uge 45 ENG Allergener

 

Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide