Uge 34

Mandag
Spaghetti bolognese af oksekød med rødvin og grøntsager
Persillepesto og revet parmesan
Stegt og råmarineret squash med rucola og mozzarella
Pålæg: Laksesalat med dild og kapers samt
Sdr jysk spegepølse med rygeostsalat
Vegetar: Portobellosvampe fyldt med tofu, grøntsager og tomatsauce

Tirsdag
Boller i karry
Grøn tomatchutney og æbletzaziki
Hvide ris
Stegt og marineret blomkål med lyse rosiner, hasselnødder og persille
Pålæg: Torskerogn med mayo og citron samt
Sprængt oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar: Bagte gulerødder med kikærter, karry og svampe

Onsdag
Kalvespidsbryst med soya, Schezuanpeber, forårsløg og peanuts
Chili sambal
Stegte ris med æg og porrer
Bagte gulerødder og svampe med edamame, koriander og sesam
Pålæg: Kartoffelmad med tomat, purløg og mayo samt
Peberskinke med italiensk salat
Vegetar: Madpandekager med sweet potatoes, chili, soya, tofu og forårsløg

Torsdag
Ovnbagt laks med chorizo, rejer og urter
Salsa romesco
Stegte kartofler med paprika, grillet peber og persille
Peberfrugt, broccoli asparges, hjertesalat og ”green godess dressing”
Pålæg: Dyrlægens natmad og
Hønsesalat med svampe og kørvel
Vegetar:  Krebinet af rødbede og flækærter med kidneybønner, purløg
Kage: Citronmåne

Fredag
Sommer flæskesteg af ’velfærdsgris’:
Kamfilet med svær ”on the side”
Rysteribs, agurkesalat og skysauce
Nye kartofler med urter
Spidskål med grov sennep, urter og syltede gulerødder
Pålæg: Karrysild med æg og dild samt
Gravad okse med tzaziki
Vegetar: Quiche med løg, spinat, broccoli og brie

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 2 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2018 Uge 34
English menu: 2018 Uge 34 ENG
Allergene: Allergene 34

Uge 35

Mandag
Braiseret kalv i tomat og hvidvin
Salsa verde
Hvedekerner med krydderurter og spinat
Sprøde peberfrugter, bønner, grønkål og mandler
Pålæg: Tunsalat med majs og peber samt
Leverpostej med asier
Vegetar: Fyldte bøftomater med edamame, quinoa og urter

Tirsdag
Dansk kylling med persille
Rabarberkompot, agurkesalat og skysauce
Samsøkartofler med urter
Hjertesalat, ærter, blomkål og mormordressing
Pålæg: Fennikelsalami med persillepesto og
Torskerognsalat med dild og kapers
Vegetar: Ovnbagt knoldselleri på ratatouille med hvide bønner

Onsdag
Kalvedeller m estragon og squash
Rødbedetzaziki og fennikel syltede agurker
Lun kartoffelsalat med rødløg og urter
Blomkål i cremedressing med græskarkerner og persille
Pålæg: Skaldyrssalat med asparges samt
Jagtpølse med remoulade og ristede løg
Vegetar: Bagt sweet potatoe med haloumi og tomatsalsa

Torsdag
Torsk i grøn karry med rejer, kokos og ananas
Koriander
Hvide ris
Grønne bønner, kinakål, peberfrugter, peanutdressing og ristede løg
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg samt
Wienersalat
Kage: Mørk chokolade brownie
Vegetar: Samosa med kartoffel, tofu, ærter og karry serveret med raita

Fredag
Steak sandwich af okse i skiver med brioche bolle
Sour cream n’ onion, rødløgskompot, bbq ketchup og cheddar
Stegte kartoffelbåde
Salater, drueagurker, tomater og løgringe
Pålæg: Grøn peber pate med cornichons og
Hamburgerryg m italiensk salat
Vegetar: Vegetarburger af aubergine, majs og kikærter

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 2 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2018 Uge 35
English menu: 2018 Uge 35 ENG
Allergene:

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide