Uge 8

Mandag
Oksebryst med peberrodssauce
Revet peberrod
Kogte kartofler med løvstikke, persille og grov sennep
Bagte og syltede gulerødder med spinat, feta og hasselnødder
Pålæg: Skaldyrssalat med tørret tomat og dild samt
Røget rullepølse med italiensk salat
Vegetar: Fyldte peberfrugter med quinoa, grøntsager og persillepesto

Tirsdag
Boller i karry
Spicy æblechutney og tzaziki
Hvide ris
Bagte rødbeder, porrer, feta og grønne linser
Pålæg: Æg med rejer og mayonaise samt
Røget culotte med pickles og peberrod
Vegetar: Grøntsags curry med svampe og tofu

Onsdag
Kyllingeoverlår som ”coq au vin”
Perleløg, svampe og kalvebacon
Kartoffelmos med rodfrugter
Frissé med grønne bønner, croutoner og hakket æg
Pålæg: Torskerogn med mayonaise og citron samt
Oksespegepølse med pickles
Vegetar: Bagt aubergine med tomatsalsa, hvide bønner og ricotta

Torsdag
Fiskefrikadeller med laks og dild
Grov remoulade med rodfrugter
Kartoffelsalat med creme fraiche, radiser og syltede rødløg
Multi-bønnesalat med knoldselleri, bagte løg og spinat
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg samt
Grov skinkesalat med kartofler
Vegetar: Empanada med sweet potatoes, spinat og portobello
Kage: Daim kage

Fredag
Flæskesteg med svær ”on the side” og sky sauce
Rysteribs, rødkål og agurkesalat
Kartofler med løvstikke og grov sennep
Spidskål og syltede gulerødder med citron, karry, honning og æbler
Pålæg: Røget kalkun med paprika og italiensk salat samt
Karrysild med æg og dild
Vegetar: Tærte med gratineret blomkål, cheddar og cherrytomater

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 8
English menu: 2019 Uge 8 ENG
Allergene: Allergene 8

Uge 9

Mandag
Kyllingebryst med kinesisk 5-spice
Sød chili med ananas
Stegte ris med æg, porrer og soya
Grønkål, kinakål, gulerødder og radiser med kimchikrydderier
Pålæg: Skinkesalat med grov sennep og kartofler samt
Røget kalkun med italiensk salat
Vegetar: Panko paneret sweet potatoe med 5-spice og forårsløg

Tirsdag
Kalvegullash med røget paprika
Creme fraiche og purløg
Kartoffelmos
Caesarsalat med croutoner og parmesan
Pålæg: Krebsehalesalat med asparges og
Jagtpølse med remoulade og ristede løg
Vegetar: Linsefrikadeller på rødbedehummus og spidskål

Onsdag
Old school frikadeller
Skysauce, agurkesalat og rysteribs
Små kartofler med urter
Grøn salat med blomkål, ærter og mormordressing
Pålæg: Dyrlægens natmad og
Tunsalat med chipotle og dild
Vegetar: Æggehvide omelet med grillede peberfrugter, cheddar og tomatsalsa

Torsdag
Torsk med tomatpesto
Salsa verde
Spaghetti med caponata af grillet peber, oliven, kapers og urter
Grønne bønner, fennikel, oliventapenade og syltede rødløg
Pålæg: Wienersalat og
Roastbeef med bløde løg og pickles
Vegetar: Fyldte courgetter med quinoa, tofu og tomatpesto
Kage: Fastelavnsbolle med hindbær

Fredag
Lasagne bolognese
Persillepesto med ricotta og valnødder samt tomatsalsa
Grillede grøntsager med bagte tomater, rucola og mozzarella
Pålæg: Svampepaté med cornichons og
Æggesalat med karry og karse
Vegetar: Lasagne med svampe, mozzarella og grønkål

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 9
English menu: 2019 Uge 9 ENG
Allergene: Allergene 9

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide