Uge 23

Tirsdag
Polentapaneret kyllingebryst
Bbq sauce
Kartoffelsalat med forårsløg, asparges, peberfrugt og majs
Coleslaw med hvidkål, gulerødder, granatæbler, purløg og sorte bønner
Pålæg: Skaldyrssalat med asparges
Rosmarinskinke med italiensk salat
Vegetar: Polentapaneret grøntsagskrebinet med kidneybønner, squash og tomatsalsa

Onsdag
Spanskinspirerede kalvekødboller med peberfrugt og paprika
Salsa romesco
Perlespelt med grillede grøntsager og oliven
Hjertesalat med croutoner, Ceasardressing og parmesan
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler og purløg
Kylling med karrymayonnaise og drueagurker
Vegetar: Quinoadeller med peberfrugt og paprika

Torsdag
Laks provencal med oliven, kapers, citron og tomat
Salsa verde
Fuldkornspasta med tomatsalsa og urter
Svampe, gulerødder, radiser, snitbønner og vinaigrette
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Wienersalat
Vegetar: Stegte kikærter med blomkål, mango, tofu og sesam
Kage: Chokolade crème kage

 

Fredag – Grundlovsdag

Vi serverer sandwich, wraps og måltidssalat, portionsanrettet, til jer der arbejder på denne dag.

Dansk menu: 2020 Uge 23
Dansk Allergene: 2020 Uge 23 Allergener
English menu: 2020 Uge 23 ENG
English Allergene: 2020 Uge 23 ENG Allergener

Uge 24

Mandag
Kalv i rød karry med kokosmælk, limeblade og citrongræs
Ris med kokos og edamamebønner
Broccoli, bønner, spirer, ananas, peanuts og gado gado dressing
Pålæg: Rejesalat med karry og æbler
Kartoffelmad med mayonnaise og tomat
Vegetar: Grøntsager i rød karry med sweet potatoes og ananas

Tirsdag
Kyllingefrikadeller med krydderurter
Blomkålstzatziki med græskarkerner
Cous cous med grønne bønner, urter og granatæbler
Snittet sommerkål, dadler, asparges, radiser og citronskal
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Torskerogn med remoulade og ristede løg
Vegetar: Wrap med knuste gulerødder, harissa, hytteost og græskarkerner

Onsdag
       Koteletter af velfærdsgris i fad med chorizo og grillet peber

Lune kartofler med tomatsalsa og basilikum
Hjertesalat med blomkål, ærter, croutoner og green godess dressing
Pålæg: Tunsalat med gulerod og chili
Pastrami med syltet kål
Vegetar: Tærte med spinat, asparges og cheddar

Torsdag
Fiskefrikadeller med rejer, citron og urter
Grov remoulade med svampe og dild
Klassisk kartoffelsalat med ærter, radiser og purløg
Grønne bønner, ærter og bagte tomater
Pålæg: Kamsteg med sennep og marineret spidskål
Skinkesalat med cornichons
Vegetar: Portobello svampe med quinoa, tofu og grøntsager
Kage: Citronkage med birkes og glasur

Fredag
Lasagne bolognese med ricotta og spinat
Tomatsalsa og basilikumpesto
Blomkålssalat med rucola, oliven og kapers
Pålæg: Æggesalat med karry og karse
Provencepaté med cornichons
Vegetar: Cannelloni med ricotta, spinat, auberginer og tomatsalsa

 

Dansk menu:2020 Uge 24
Dansk Allergene: 2020 Uge 24 Allergener
English menu: 2020 Uge 24 ENG
English allergene: 2020 Uge 24 ENG Allergener

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide