Uge 12

Mandag
Bolognese af oksekød og grøntsager
Persillepesto
Spaghetti
Grillede grøntsager, bagte tomater, mozzarella og oliven
Pålæg: Torskerogn med mayonaise og citron samt
Rosmarinskinke med italiensk salat
Vegetar: Fyldte peberfrugter med rødvinskogte linser, mild gedeost og persille

Tirsdag
Hamburgerryg farin og sennep
Kold sauce verte
Små kartofler med estragon og dijon
Gulerødder, broccoli, blomkål, spinat og sukkerærter
Pålæg: Æg med rejer og mayonaise samt
Kyllingebryst med spinat og peberpesto
Vegetar: Portobello med ratatouille med parmesan og hvide bønner

Onsdag
Kylling i rød karry med basilikum, ananas og kokos
Ris dampet med limeblade og kokos
Grønne bønner, sugar snaps, sesam og svampe
Pålæg: Tunsalat med majs og jalapenos samt
Peberrullepølse med sky og løg
Vegetar: Samosa med tofu, grøntsager og sur sød chili

Torsdag
Fish & chips
Pankopaneret torsk Tatarsauce (og remoulade til de kræsne)
Kartoffelbåde
Spidskål, æbler, citron, dild og radiser
Pålæg: Kold kamsteg med rødkål og
Grov skinkesalat med purløg
Vegetar: Pankopaneret grøntsagskrebinet af løg, kikærter, æbler og karry
Kage: Kokos chokolade cookies

Fredag
Kalkun med mexicansk mole poblano
Salsa macha med peanuts og guacamole
Ris, bønner og sweet potatoes
Hjertesalat med spicy majs, mango og caesar dressing
Pålæg: Porchetta rosmarino med peberpesto samt
Provencepaté med drueagurker
Vegetar: Empanada med svampe, spinat, feta og rødbede

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 12
English menu: 2019 Uge 12 ENG
Allergene: Allergene 12

Uge 13

Mandag
Majspaneret kylling
Bbq sauce
Mac n’cheese med cheddar, majs og parmesan
Chopped salad med peberfrugt, agurk, radiser,
Tomat, blomkål, hvide bønner og chipotledressing
Pålæg: Skaldyrssalat med paprika og æbler samt
Peberrullepølse med sky og løg
Vegetar: Fladbrød med blackbean hummus, sweet potatoes og ricotta

Tirsdag
Chorizofrikadeller
Salsa romesco
Stegte kartofler med salsa brava og aïoli
Grillede grøntsager med spinat og røgede mandler
Pålæg: Æg med rejer og mayo samt
Røget kalkun med paprika og drueagurker
Vegetar: Rødbede frikadeller med hytteost, linser og dild

Onsdag
Kylling ”fajitas” med rødløg og peberfrugter
Jalapenos, guacamole, creme fraiche og tortillas
Tomatsalsa
Spidskål, rødkål, peberfrugt, oregano og feta
Pålæg: Leverpostej med asier og
Spegepølse med soltørret tomat kompot
Vegetar: Quesadilla med cheddar, peberfrugt, rødløg og salsa af sorte bønner

Torsdag
Sesamstegt tun med miso mayo og lime
Soya marineret laks med wasabimayo og ingefær
Kyllingespyd med peanuts og sataysauce
Nudelsalat med tigerrejer, sprøde grøntsager og gomadressing
Edamame bønner og tangsalat
Pålæg: Skinkesalat samt
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Vegetar: Omelet med sukkerærter, portobello og tang
Kage: Gulerodskage med frosting

Fredag
Fredagsburger af velfærdsokse
Bbq ketchup, estragonmayo, guacamole og cheddar
Kartoffelbåde med rosmarinsalt
Salater, bagte tomater, sennepssyltede løg og drueagurker
Pålæg: Æggesalat med selleri og karry samt
Røget ørred med røræg og purløg
Vegetar: Portobello burger

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 13
English menu: 2019 Uge 13 ENG
Allergene: Allergener uge 13

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide