Uge 32

Mandag
Kalvespidsbryst i sommerfrikassé med ærter, kørvel og gulerødder
Nye kartofler med urter
Tomatsalat med syltede rødløg, majs, estragon og mozzarella
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Leverpostej med drueagurker
Vegetar: Butterdejstærte med broccoli, tomat og mozzarella

Tirsdag
Koteletter af velfærdsgris med peberfrugt, svampe og chorizo

Salsa verde
Stegte ris med blomkål og porrer
Hjertesalat og bagte gulerødder med skyr og kørvel
Pålæg: Provenceskinke med sennepsceme og agurk
Æggesalat med karse og karry
Vegetar: Vegetardeller med kikærter, squash og krydderier

Onsdag
Tandoori marineret kylling
Mangochutney og raita
Perlebyg, flækærter og linser med stegte løg og krydderier
Melon, sugarsnaps, agurk, cashewnødder og sommerkål
Pålæg: Røget filet med røræg
Æg med rejer og mayonnaise
Vegetar: Stegt blomkål med mango, sorte linser, spinat og hasselnødder

Torsdag
Ovnbagt laks med majs/urtesalsa
Marinerede kartofler med persillepesto, radiser og karse
Asparges broccoli med sugarsnaps, frissé salat og oliven
Pålæg: Roastbeef med sour cream n onion og syltede rødløg
Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Vegetar: Quesadilla med knuste gulerødder, harissa og ricotta
Kage: Rødbedekage med hvid chokolade icing og tranebær

Fredag
Okseculotte
Kold bearnaise med Karl Johan
Halve bagte kartofler
Grønne bønner med bagte rødløg, vinaigrette og babyspinat
Pålæg: Skinkesalat
Oksespegepølse med pickles
Vegetar: Vegetar krebinet med majs og courgetter samt salsa af grillet peber og hvide bønner

 

Dansk menu: 2020 Uge 32
Dansk Allergene: 2020 Uge 32 Allergener
English menu: 2020 Uge 32 ENG
English allergene: 2020 Uge 32 ENG Allergener

 

Uge 33

Mandag
Boeuf Bourguignone af oksebov i rødvin med perleløg, svampe og kalvebacon
Peberpesto med hasselnødder
Hvedekernesalat med grillet peber, radiser og grønne bønner
Frissé med croutoner, hakket æg, grønne bønner og vinaigrette
Pålæg: Rejesalat med æbler og dild
Røget kalkun med rygeostsalat og purløg
Vegetar: Grøntsagslasagne med sweet potatoes, auberginer, peberfrugt og linser

Tirsdag
Kalvefrikadeller med krydderurter og grøntsager
Rødbede tzatziki og fennikel syltede agurker
Små kartofler med avocado, ærter, radiser, tørrede tomater og perle spelt
Ristet spidskål med cajun majs, græskarkerner og feta
Pålæg: Torskerogn med remoulade og ristede løg
Kylling med karrymayonnaise og drueagurker
Vegetar: Falafel af kikærter med rosmarin, soltørret tomat og urter

Onsdag
Butter chicken
Æblechutney og raita
Ris pilaf med løg og kardemomme
Hjertesalat med agurk, syltede rødløg, granatæbler, mynte og chili
Pålæg: Leverpostej med rødbeder
Honningskinke med italiensk salat
Vegetar: Fyldte peberfrugter med feta, quinoa, granatæbler og chili

Torsdag
Fiskefrikadeller med laks og rejer
Urteremoulade
Kartoffelsalat med skyr, dild, majs og agurk
Grønne bønner, snitbønner, bagte tomater og grønkål
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler
Roastbeef med pickles, bløde løg og peberrod
Kage: Hindbærsnitter
Vegetar: Squash frikadeller med hirse, kikærter og dild

Fredag
Chili con carne af braiseret gris med bønner og chokolade

Ærteguacamole, jalapenos og koriander
Rissalat med mango, sorte bønner og sweet potatoes
Slaw af sommerkål, bagte løg, peberfrugt, purløg og lime
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Kalkunpaté med cornichons
Vegetar: Bagte sweet potatoes med bønne chili, chokolade og majs

 

Dansk menu: 2020 Uge 33
Dansk Allergene: 2020 Uge 33 Allergener
English menu: 2020 Uge 33 ENG
English allergene: 2020 Uge 33 ENG Allergener

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide