Uge 21

Mandag
Kyllingeoverlår ”sauté marengo”
Tomatsauce med hvidvin, champignon og persille
Kold perlebyg med grønne asparges, spinat, hestebønner og bagte tomater
Grønne bønner, ærteskud, svampe og syltede rødløg
Pålæg: Sdr. jysk spegepølse med remoulade og ristede løg
Makrel i tomat
Vegetar: Bagte søde kartofler med hummus, edamame bønner, majs og urter

Tirsdag
Forloren hare med bacon og porrer
Tyttebærkompot og agurkesalat
Små stegte kartofler med løvstikkesalsa
Broccoli, tranebær, hvidkål og syltede gulerødder
Pålæg: Røget kalkun med peberpesto
Oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar: Æggekage med asparges, tomat og forårsløg

Onsdag
Kalvefrikadeller med chorizo
Salsa romesco
Kartofler med salsa brava og aïoli
Grillede grøntsager med rucola og bagte tomater
Pålæg: Roastbeef med pickles og bløde løg
Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Vegetar: Shakshuka med tomat, peberfrugt, spinat og æg

Torsdag
Tempura bagt lyssej
Koriander mayonnaise og syltede grøntsager (remoulade til de kræsne)
Nudelsalat med sprøde grøntsager og sursød dressing
Broccoli, bønner, spirer, ananas, peanuts og gado gado dressing
Pålæg: Kyllingesalat med karry og æbler
Kamsteg med rødkål kage: Hindbærsnitter
Vegetar: Quinoa frikadeller med rød karry, squash og hytteost

Fredag
Lasagne bolognese med ricotta og spinat
Tomatsalsa og basilikumpesto
Blomkålssalat med rucola, oliven og kapers
Pålæg: Æggesalat med karry og karse
Provencepaté med cornichons
Vegetar: Cannelloni med ricotta, spinat, auberginer og tomatsalsa

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 21
English menu: 2019 Uge 21 ENG
Allergene: Allergene 21

Uge 22

Mandag
Hamburgerryg glaseret med ananas
Bbq sauce
Ananas salsa
Perlebyg med butternut squash, edamame bønner og urter
Hjertesalat, snitbønner, agurk og green godess dressing
Pålæg: Laksesalat med dild
Kalkunpaté med cornichoner
Vegetar: Tærte med blomkål, ramsløg, cheddar, Dijon og mozzarella

Tirsdag
Kyllingeoverlår med persille
Agurkesalat, rabarberkompot og skysauce
Kartofler med krydderurter
Sommerkål, blomkål og asparges med grov sennep og estragon
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler og purløg
Røget rullepølse med italiensk salat
Vegetar: Fyldte bøftomater med quinoa og grøntsager

Onsdag
Kalvespidsbryst med marokkanske krydderier, mynte, abrikoser og mandler
Hummus, harissa og mynteyoghurt
Cous cous med grillede grøntsager, kikærter og urter
Vandmelon, agurk, feta, spinat og dukkah
Pålæg: Dyrlægens natmad
Kylling med spinat og peberpesto
Vegetar: Grøntsagstagine med abrikos, selleri, kikærter, butternut squash og syltet citron

Torsdag – Kr. Himmelfartsdag
Lukket

Fredag
Lukket

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 22
English menu: 2019 Uge 22 ENG
Allergene: Allergener uge 22

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide