Uge 42

Mandag
Kyllingebryst paneret i polenta med braiserede kikærter og grønkål
Salsa romesco
Gratinerede kartofler med spinat, porrer og løg
Spinat med pink peber, blomkål, agurk, yoghurt og mynte
Pålæg: Porchetta med italiensk salat og
Rejesalat med asparges
Vegetar: Canneloni med broccoli, kikærter og grønkål

Tirsdag
Boller i karry
Stærk mangochutney og æbletzaziki med peberrod
Hvide ris
Hjertesalat med syltet græskar, æbler og bagte gulerødder
Pålæg: Oksespegepølse med pickles og
Tunsalat ”a la nicoise” med bønner, oliven og æg
Vegetar: Linser, græskar, cashewnødder og karry

Onsdag
Kalveculotte med sennepscreme og persille
Grov salsa verde med peberrod og kapers
Bouillon kartofler med løg, porrer og spinat
Bagte rødbeder, grønkål, hasselnødder og linser
Pålæg: Dyrlægens natmad og
Makrel i tomat
Vegetar: Bagt selleri og syltet butternut med sorte kikærter, grøn chili og hytteost

Torsdag
Ovnbagt laks på ratatouille med persilleolie
Stegte kartofler med gulerødder, rødløg og urter
Babyspinat med broccoli, edamame, dild og bagte løg
Pålæg: Kold kamsteg med sennepscreme og agurkesalat samt
Wienersalat
Torsdagskage: Kokostoppe med chokolade
Vegetar: Halv aubergine med ratatouille, hvide bønner og persille

Fredag
Gl dags bøfsandwich med stegte løg og blød bolle
Grov ketchup, sød sennep, agurkesalat,  remoulade
Stegte kartoffelbåde
Hvidkål, gulerødder, æbler, nødder, tranebær og urter
Pålæg: Bresaola med tzaziki og
Æggesalat med selleri, karl johan og estragon
Vegetar: Pankopaneret edamame ”bøf” med tofu og selleri

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 2 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2018 Uge 42
English menu: 2018 Uge 42 ENG
Allergene: Allergene42

Uge 43

Mandag
Oksebryst med rosmarin og tomat
Svampeaïoli med peberrod
Små kartofler med persillepesto
Hjertesalat, broccoli, syltet græskar og græskarkerner
Pålæg: Hamburgerryg med røræg og
Skinkesalat med purløg
Vegetar: Canneloni med rodfrugter, ricotta, tomatsalsa og pesto

Tirsdag
Gl dags millionbøf med rodfrugter
Engelsk sauce og rødbeder Kartoffelmos
Savoykål, bagte tomater, knoldselleri og syltede courgetter
Pålæg: torskerognsalat og
Rosmarinskinke med italiensk salat
Vegetar: Cremet svampesuppe med fyld af croutoner, hvide bønner og syltede gulerødder

Onsdag
”Thai style” kalvefrikadeller med forårsløg og grøn chili
Koriander mayo og ingefærsyltede grøntsager
Kartoffelbåde med sesam, karry og porrer
Broccoli, bønner, edamame og radiser i soya, honning og cashews
Pålæg: Dyrlægens natmad og
Laksesalat med æbler
Vegetar: Kroketter af løg, majs og kartofler med forårsløg, chili og tofu

Torsdag
Fiskefrikadeller med dild og laks
Grov remoulade med rodfrugter og dild
Stegte kartoffelbåde
Caesar salat med parmesan og croutoner
Pålæg: Roastbeef med pickles, bløde løg og peberrod samt
Hønsesalat med svampe
Torsdagskage: Drømmekage
Vegetar: Empanade af butterdej, portobello, søde kartofler og ricotta

Fredag
Forloren hare med bacon
Skysauce, agurkesalat og tranebær
Små kartofler med urter
Hjertesalat med æbler, druer, selleri, valnødder ”a la waldorf”
Pålæg: Æg med rejer og mayo samt
Peberpate med cornichons
Vegetar: æggehvide omelet med grillet peber, cheddar og grønkål

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 2 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2018 Uge 43
English menu: 2018 Uge 43 ENG
Allergene: Allergene43

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide