Uge 50

Mandag
Kylling som stirfry med hoisin sauce, peberfrugt, svampe og cashews
Sød chilisauce med ananas og ingefær
Lune nudler med sesam
Lynstegt spidskål, asparges broccoli, syltede gulerødder og kimchi spice
Pålæg: Hamburgerryg med røræg og purløg samt
Tunsalat med chili og majs
Vegetar: Edamame og tranebær frittata topppet med ærter, feta og dild

Tirsdag
Pasta n’ meatballs:
Kalvekødboller i krydret tomatsauce
Basilikumpesto
Penne pasta af fuldkorn
Rucola med grillede peberfrugter, artiskoker og mozzarella
Pålæg: Leverpostej med asier og
Torskerognsalat med dild og æbler
Vegetar: Bolognese med løg, linser, svampe og urter

Onsdag
Glaseret skinke af velfærdsgris
Sauce verte
Gratinerede kartofler med grønkål, spinat, løg og cheddar
Spinat med bagte rødbeder, rødløg, peberrod og feta
Pålæg: Skaldyrsalat med asparges samt
Rullepølse med sky og løg
Vegetar: Flækærte krebinet med selleri, majs, feta og oregano

Torsdag
Laks med tomater, oliven, kapers og urter
Tatarsauce
Cremet perlebyg med majs, svampe og persille
Stegt og råmarineret fennikel med dild og sorte oliven
Pålæg: Wienersalat samt
Roastbeef med bløde løg, pickles og peberrod
Vegetar: Kikærtefalafel med tomater, oliven, kapers og urter
Kage: ”Citronmåne”

Fredag
Tagine af kalvekød med abrikoser, mandler og mynte
Harissa, mynteyoghurt og hummus
Cous cous med granatæbler, krydderurter og grillede grøntsager
Snittet salat med syltede løg, bagte rødbeder og cremede agurker
Pålæg: Svampepaté med drueagurker og
Æggesalat med karry og karse
Vegetar: Butternut squash med black bean hummus, grønkål og syltet græskar

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 2 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2018 Uge 50-1
English menu: 2018 Uge 50 ENG-1
Allergene: Allergene50

Uge 51

Mandag
Polentapaneret kylling
Tzaziki med æbler og bacon bbq sauce
Mac n’ cheese med cheddar, majs og stegte løg
Stegt og råmarineret blomkål med estragon, lyse rosiner og hjertesalat
Pålæg: Røget filet med rygeostsalat og tun i tomat
Vegetar: Stegt blomkål, mango, linser og spinat

Tirsdag
Asian style kalvespidsbryst med kokosmælk, ingefær, forårsløg og citrongræs
Kokoskogte ris med lime
Hvidkål, snitbønner og æbler, sursød chili og peanuts
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler og
Oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar: Samosa med kikærter, grønkål, kartofler og ærter

Onsdag
Julemedister
Rødbeder og agurkesalat
Lun kartoffelsalat med løg og grov sennep
Råmarineret rødkål med æbler, honning og solsikkekerner
Pålæg: Hønsesalat med svampe og kørvel samt
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Vegetar: Ovnbagt aubergine med rødbedesalsa og hvide bønner

Torsdag
Torsk med sennepssky
Hakket æg, persille, bacon, rødbeder og peberrod
Kartofler
Rå og syltede rødbeder med grønkål, hasselnødder og æbler
Pålæg: Dyrlægens natmad samt
Wienersalat
Vegetar: Fyldte portobello svampe med tofu, grøntsager og majssalsa
Kage: Flapjacks med tørret frugt

Fredag
Julefrokost
Karrysild med æg og dild
Gravad laks med rævesauce
Tarteletter med hønsefrikassé
Kold kamsteg med rødkål og agurkesalat
Leverpostej med champignon og rødbeder
Kalvesylte med dijonsennep og drueagurker
Roastbeef med remoulade og onion rings
Ris a la mande med kirsebærsauce
Vegetar: Tærte med spinat, svampe, cheddar og råmarineret spidskål

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2018 Uge 51
English menu: 2018 Uge 51 ENG
Allergene: Allergene51

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide