Uge 10

Mandag
Indisk kylling ”Ruby Murray”
Grøn tomatchutney, raita og naan brød
Ris pilaf med stegte løg og krydderier
Blomkål, aspargesbroccoli, hjertesalat, lime og chili
Pålæg: Tun i tomat
Rosmarinskinke med italiensk salat
Vegetar: Kikærtepandekager med tomat, auberginer og løg

Tirsdag
Kalvecuvette med lun tomatsalsa og basilikum
Salsa verde
Hvedekerner med grillede grøntsager og urter
Stegt og råmarineret fennikel med spinat, dild og radiser
Pålæg: Laksesalat med æbler og estragon
Fransk hvidløgssalami med sky og løg
Vegetar: Tærte med butternut squash, sorte bønner, feta og spinat

Onsdag
Spaghetti n’ meatballs med okse, kalv og bacon

Revet parmesan og basilikumpesto
Spaghetti
Hjertesalat med bagte rødløg, tomater og ”italian” dressing
Pålæg: Kalvekød med tunsauce og kapers
Skaldyrssalat med asparges
Vegetar: Quinoa deller på ratatouille og urter

Torsdag
Wraps med Panko paneret torsk
Guacamole, æbletzatziki og Chipotle salsa
Quinoa med majs, urter, edamame og grillet peber
Coleslaw af spidskål, broccoliasparges, syltede rødløg og tranebær
Pålæg: Kold kamsteg med agurkesalat og sennep
Hønsesalat med æbler og svampe
Vegetar: Panerede rødbedekrebinetter med hytteost og sauterede porrer
Kage: Citronkage med birkes

Fredag
Oksesteg med rødvinssky
Kold bearnaise
Gratinerede kartofler med porrer, spinat og cheddar
Frissé med snitbønner, tørrede tomater og kørvel
Pålæg: Hamburgerryg med røræg
Torskerognsalat med dild og kapers
Vegetar: Fyldte bøftomater med quinoa, urter og mozzarella

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2020 Uge 10
Dansk Allergene: 2020 Uge 10 Allergener
English menu:2020 Uge 10 ENG
English Allergene: 2020 Uge 10 ENG Allergener

Uge 11

Mandag
Medister af dansk velfærdsgris

Syltede rødbeder og agurkesalat
Dampede kartofler med grov sennep og urter
Spidskål, dadler, mandler, feta og æbler
Pålæg: Rejesalat med karry og æbler
Oksespegepølse med pickles
Vegetar: Gulerodskrebinetter med tomatsalsa

Tirsdag
Kyllingeoverlår med svampecreme, jordskokker og æbler
Salsa romesco
Stegte ris med blomkål og rodfrugter
Bagte gulerødder, grønkål, mandler og estragon
Pålæg: Røget rullepølse med sky og løg
Makrel i tomat
Vegetar: Empanada af butterdej med svampe, jordskokker og spinat

Onsdag
Moussaka af oksekød med kartofler og auberginer
Tzatziki
Bulgursalat med urter og grillet peber
Tomatsalat med agurk, feta, peberfrugt, rødløg og oliven
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar: Vegetar moussaka med aubergine, braiserede hvide bønner, grillede peberfrugter og persillepesto

Torsdag
Fiskefrikadeller med dild og varmrøget laks
Grov remoulade med rodfrugter og løg
Pastasalat med creme fraiche, syltede rødløg, ærter og radiser
Fintsnittet blomkål med mandler, syltede gulerødder og ærteskud
Pålæg: Dyrlægens natmad
Skinkesalat med cornichons
Vegetar: Risotto kroketter med mozzarella, bagte løg, spinat og hasselnødder
Kage: Daimkage med hvid frosting og Daim krymmel

Fredag
Forloren hare med bacon og skysauce

Rysteribs og agurkesalat
Små kartofler med grov sennep og løvstikke
Grønkål, æbler, svampe og karljohan dressing
Pålæg: Kyllingesalat med karry og blegselleri
Dildsild med hakket æg
Vegetar: Frittata med edamame, løg og broccoli

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu:  2020 Uge 11
Dansk Allergene:  2020 Uge 11 Allergener
English menu:  2020 Uge 11 ENG
English allergene:  2020 Uge 11 ENG Allergener

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide