Uge 33

Mandag
Boeuf Bourguignone af oksebov i rødvin med perleløg, svampe og kalvebacon
Peberpesto med hasselnødder
Hvedekernesalat med grillet peber, radiser og grønne bønner
Frissé med croutoner, hakket æg, grønne bønner og vinaigrette
Pålæg: Rejesalat med æbler og dild
Røget kalkun med rygeostsalat og purløg
Vegetar: Grøntsagslasagne med sweet potatoes, auberginer, peberfrugt og linser

Tirsdag
Kalvefrikadeller med krydderurter og grøntsager
Rødbede tzatziki og fennikel syltede agurker
Små kartofler med avocado, ærter, radiser, tørrede tomater og perle spelt
Ristet spidskål med cajun majs, græskarkerner og feta
Pålæg: Torskerogn med remoulade og ristede løg
Kylling med karrymayonnaise og drueagurker
Vegetar: Falafel af kikærter med rosmarin, soltørret tomat og urter

Onsdag
Butter chicken
Æblechutney og raita
Ris pilaf med løg og kardemomme
Hjertesalat med agurk, syltede rødløg, granatæbler, mynte og chili
Pålæg: Leverpostej med rødbeder
Honningskinke med italiensk salat
Vegetar: Fyldte peberfrugter med feta, quinoa, granatæbler og chili

Torsdag
Fiskefrikadeller med laks og rejer
Urteremoulade
Kartoffelsalat med skyr, dild, majs og agurk
Grønne bønner, snitbønner, bagte tomater og grønkål
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler
Roastbeef med pickles, bløde løg og peberrod
Kage: Hindbærsnitter
Vegetar: Squash frikadeller med hirse, kikærter og dild

Fredag
Chili con carne af braiseret gris med bønner og chokolade

Ærteguacamole, jalapenos og koriander
Rissalat med mango, sorte bønner og sweet potatoes
Slaw af sommerkål, bagte løg, peberfrugt, purløg og lime
Pålæg: Æg med rejer og mayonnaise
Kalkunpaté med cornichons
Vegetar: Bagte sweet potatoes med bønne chili, chokolade og majs

 

Dansk menu: 2020 Uge 33
Dansk Allergene: 2020 Uge 33 Allergener
English menu: 2020 Uge 33 ENG
English allergene: 2020 Uge 33 ENG Allergener