Uge 22

Mandag
Hamburgerryg glaseret med ananas
Bbq sauce
Ananas salsa
Perlebyg med butternut squash, edamame bønner og urter
Hjertesalat, snitbønner, agurk og green godess dressing
Pålæg: Laksesalat med dild
Kalkunpaté med cornichoner
Vegetar: Tærte med blomkål, ramsløg, cheddar, Dijon og mozzarella

Tirsdag
Kyllingeoverlår med persille
Agurkesalat, rabarberkompot og skysauce
Kartofler med krydderurter
Sommerkål, blomkål og asparges med grov sennep og estragon
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler og purløg
Røget rullepølse med italiensk salat
Vegetar: Fyldte bøftomater med quinoa og grøntsager

Onsdag
Kalvespidsbryst med marokkanske krydderier, mynte, abrikoser og mandler
Hummus, harissa og mynteyoghurt
Cous cous med grillede grøntsager, kikærter og urter
Vandmelon, agurk, feta, spinat og dukkah
Pålæg: Dyrlægens natmad
Kylling med spinat og peberpesto
Vegetar: Grøntsagstagine med abrikos, selleri, kikærter, butternut squash og syltet citron

Torsdag – Kr. Himmelfartsdag
Lukket

Fredag
Lukket

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 22
English menu: 2019 Uge 22 ENG
Allergene: Allergener uge 22