Uge 32

Mandag
Kalveculotte i sommerfrikassé med ærter, kørvel og gulerødder
Nye kartofler med urter
Tomatsalat med syltede rødløg, majs, estragon og mozzarella
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Leverpostej med drueagurker
Vegetar: Butterdejstærte med broccoli, tomat og mozzarella

Tirsdag
Kødboller i tomatsauce med squash og krydderurter
Salsa verde
Perlebyg med tomatsalsa og basilikum
Hjertesalat og bagte gulerødder med skyr og kørvel
Pålæg: Provenceskinke med sennepscreme og agurk
Æggesalat med karse og karry
Vegetar: Vegetardeller med kikærtemel, squash og krydderier

Onsdag
Panko paneret kyllingebryst
Ingefær aïoli
Nudelsalat med sprøde grøntsager og miso
Melon, sugarsnaps, cashewnødder og sommerkål
Pålæg: Røget filet med røræg
Æg med rejer og mayonnaise
Vegetar: Stegt blomkål med mango, sorte linser, spinat og hasselnødder

Torsdag
Ovnbagt laks med majs/urtesalsa
Marinerede kartofler med persillepesto, radiser og karse
Asparges broccoli med sugarsnaps, frissé salat og oliven
Pålæg: Dyrlægens natmad
Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Vegetar: Quesadilla med knuste gulerødder, harissa og ricotta
Kage: Drømmekage

Fredag
Okseculotte
Kold bearnaise med Karl Johan
Halve bagte kartofler
Grønne bønner med bagte rødløg, vinaigrette og babyspinat
Pålæg: Skinkesalat
Oksespegepølse med pickles
Vegetar: Vegetar krebinet med majs og courgetter samt salsa af grillet peber og hvide bønner

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 32
English menu: 2019 Uge 32 ENG
Allergene: Allergene 32