test

Uge 43

Mandag

Kylling paneret i polenta med braiserede kikærter og grønkål

Salsa romesco

Bulgursalat med hasselnødder, grillet peber og grønne bønner

Spinat med pink peber, blomkål, agurk, yoghurt og mynte

Pålæg: Leverpostej med rødbeder og

Rejesalat med asparges

Vegetar: Black bean supper med tomatsalsa, mynte og majs

Tirsdag

Boller i karry

Stærk mangochutney og æbletzaziki med peberrod

Hvide ris

Hjertesalat med syltet græskar, æbler og bagte gulerødder

Pålæg: Oksespegepølse med pickles og

Tunsalat ”a la nicoise” med bønner, oliven og æg

Vegetar: Madpandekager med kikærter i karry og grønkål

Onsdag

Langtidsstegt kalv med sennepscreme og persille

Grov salsa verde med peberrod og kapers

Bouillon kartofler med løg, porrer og spinat

Bagte rødbeder, grønkål, hasselnødder og linser

Pålæg: Dyrlægens natmad og

Makrel i tomat

Vegetar: Bagt og syltet butternut med sorte kikærter, grøn chili og hytteost

Torsdag

Ovnbagt laks på ratatouille med persilleolie

Stegte kartofler med gulerødder, rødløg og urter

Babyspinat med broccoli, edamame, dild og bagte løg

Pålæg: Kold kamsteg med sennepscreme og

Agurkesalat samt wienersalat

Torsdagskage: Chocolate chip cookies med peanuts

Vegetar: Ovnbagt selleri på ratatouille med hvide bønner og persilleolie

Fredag

Flæskestegssandwich med blød bolle

Rødkål, agurkesalat, honeymustard, pickles

Stegte kartoffelbåde

Rød ”slaw” af rødkål, peberfrugt, rødbeder, syltet rødløg, granatæbler og purløg

Pålæg: Kalkunpate med drueagurker og

Æggesalat med selleri, karl johan og estragon

Vegetar: Pankopaneret edamame ”bøf” med cheddar

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 2 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)

3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved personlig eller telefonisk henvendelse til os

pdf
2016-uge-43

 

 

 

Uge 44

Mandag

Glaseret hamburgerryg med farin og sennep
Rødløgskompot med grov sennep og urter
Gratinerede kartofler med løg, porrer, spinat og mozzarella
Pastinakker, grønne bønner, ribs og spinat
Pålæg: Blomsterspegepølse med remoulade og ristede løg samt
Laksesalat med æbler og dild
Vegetar: Tomattærte med aubergine, bønnepuré og basilikum

Tirsdag
Krydrede kyllingedeller med forårsløg og spidskommen
Harissamayo, tzaziki og ingefærsyltede grøntsager
Kartoffelbåde med sesam og karry
Broccoli og blomkål som cous cous med edamame, radiser og cashewnødder
Pålæg: Dyrlægens natmad og
Torskerognssalat med kapers og rødløg
Vegetar: Kroketter af løg, majs, kikærtemel og kartofler med forårsløg, chili og tofu

Onsdag

Ungarsk gullasch med paprika og rodfrugter
Creme fraiche med purløg
Kartoffelmos
Fintsnittet rosenkål og fennikel med græskarkerner og spinat
Pålæg: Peberrullepølse med sky og løg samt
Tunsalat med jalapeños og majs
Vegetar: Græskarsuppe med linser, peberfrugter og ingefær

Torsdag
Torsk i grøn karry med ananas, basilikum og kokos
Ris med kokos og lime
Mango, broccoli, spidskål og peanuts
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg samt
Kyllingesalat med abrikoser og selleri
Torsdagskage: ”Kiksekage” med knuste makroner og frysetørrede hindbær
Vegetar: Gratineret blomkål og hvide bønner med feta og cheddar

Fredag
Rustik chili con carne af braiseret okse med forskellige bønner og chokolade
Tortillas, sour cream n’ onion dip, guacamole og cheddar
Salsa af ristet majs, sorte bønner og grillet peber
Hjertesalat med syltede rødløg, ananas, parmesan og croutoner
Pålæg: Æggesalat med karry og karse samt
Hamburgerryg med røræg
Vegetar: Bønne chili med majs og grillet peber

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 2 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved personlig eller telefonisk henvendelse til os

pdf2016-uge-44