Tapas Buffet

Minimum 20 kuverter

Fisk
Tun tatar med ingefær, soya, koriander og avocado
Rimsaltet torsk med granatæble, mango, syltede rødløg og brøndkarse
Rødbedegravad laks med smørbønnehummus, radiser og frissé
Laksetatar med sour cream n’onion og salsa af grønne æbler
Lynstegt tun på pepperonata med ærteskud og salsa verde
Tigerrejer og bagte tomater med perlebyg avocado og dild
”Lobsterroll” af hummersalat serveret i briochebolle med paprika og dild

Kød
Carpaccio af oksefilet i raddichio med brøndkarsemayo, parmesan og urter
Vitello tonnato af kalveculotte med tunsauce, kapers og persille
Trøffelsalami med selleriremoulade og røgede mandler
Rillettes af svinennakke på bitre salater med onion rings, ribs og fedtegrever
Duroc skinke med manchego, majsflager, svampe, limemayo og spinat
Lynstegt oksemørbrad på rucola med pecorino og rødløgskompot
Chorizo med stegt kartofler, salsa romesco og safran aïoli

Grønt
Syltet pære med mozzarella, saltet citron, dadler og urter
Hjertesalat med blåskimmel, bacon og ”ranch”dressing
Mini romaine med croutoner, caesar dressing og parmesan
Grillede grøntsager med ristede mandler, romesco og persille
Bagt, syltet og marineret butternut med kokos, skyr og græskarkerner
Tomater i flere farver med bagte rødløg, basilikum, mozzarella og sorte oliven
Stegt og råmarineret blomkål med lyse rosiner og kapers
Bruschetta med rødbeder, kikærter, æbler og mild gedeost
5 bønnesalat med grillet peber, syltede løg, salsa verde og vagtelæg
Hummus med marinerede kikærter, ristede hasselnødder og sprøde brød

Dessert
Rabarbertrifli
Chokoladecreme kage med hvid ganache og skovbær
Peanutbrownie med karamelis
Panna cotta med vanille og syltede frugter
Tiramisu med hindbærcoulis

Vælg 10 retter for kr. 375,-/kuvert

tapas bid  
Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide