Uge 21

Mandag
Kyllingeoverlår ”sauté marengo”
Tomatsauce med hvidvin, champignon og persille
Kold perlebyg med grønne asparges, spinat, hestebønner og bagte tomater
Grønne bønner, ærteskud, svampe og syltede rødløg
Pålæg: Sdr. jysk spegepølse med remoulade og ristede løg
Makrel i tomat
Vegetar: Bagte søde kartofler med hummus, edamame bønner, majs og urter

Tirsdag
Forloren hare med bacon og porrer
Tyttebærkompot og agurkesalat
Små stegte kartofler med løvstikkesalsa
Broccoli, tranebær, hvidkål og syltede gulerødder
Pålæg: Røget kalkun med peberpesto
Oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar: Æggekage med asparges, tomat og forårsløg

Onsdag
Kalvefrikadeller med chorizo
Salsa romesco
Kartofler med salsa brava og aïoli
Grillede grøntsager med rucola og bagte tomater
Pålæg: Roastbeef med pickles og bløde løg
Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Vegetar: Shakshuka med tomat, peberfrugt, spinat og æg

Torsdag
Tempura bagt lyssej
Koriander mayonnaise og syltede grøntsager (remoulade til de kræsne)
Nudelsalat med sprøde grøntsager og sursød dressing
Broccoli, bønner, spirer, ananas, peanuts og gado gado dressing
Pålæg: Kyllingesalat med karry og æbler
Kamsteg med rødkål kage: Hindbærsnitter
Vegetar: Quinoa frikadeller med rød karry, squash og hytteost

Fredag
Lasagne bolognese med ricotta og spinat
Tomatsalsa og basilikumpesto
Blomkålssalat med rucola, oliven og kapers
Pålæg: Æggesalat med karry og karse
Provencepaté med cornichons
Vegetar: Cannelloni med ricotta, spinat, auberginer og tomatsalsa

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 21
English menu: 2019 Uge 21 ENG
Allergene: Allergene 21