Uge 31

Mandag
Skinke af velfærdsgris med farin og sennep
Kold sauce verte
Samsøkartofler med persille
Blomkål, broccoli, gulerødder, sugarsnaps og kørvel
Pålæg: Laksesalat med dild og kapers
Røget okseinderlår med røræg
Vegetar: Æggekage med spinat og hvide bønner samt tomat, purløg og feta

Tirsdag
Old school frikadeller
Agurkesalat og rødbeder
Klassisk kartoffelsalat med purløg og radiser
Hjertesalat med mormordressing, skoleagurker og ærter
Pålæg: Oksespegepølse med rygeostsalat
Rejesalat med karry og æbler
Vegetar: Falafel af edamame bønner med urter og tzatziki

Onsdag
Kyllingeoverlår med fennikel, citron og salvie
Krydderurte aïoli
Pasta med persillepesto, grillet peberfrugt og hytteost
Courgetter, majs, quinoa og spinat
Pålæg: Tunsalat med dild og peberfrugt
Røget rullepølse med sky og løg
Vegetar: Tærte med sommerkål, krydrede majs og tomatsalsa

Torsdag
Fish and chips
Panko paneret torsk
Tatar sauce, remoulade til de kræsne og citron
Kartoffelbåde
Grønne bønner og gulerødder med estragon, spinat og feta
Pålæg: roastbeef med remoulade og ristede løg samt
Skinkesalat med purløg og grov sennep
Vegetar: Courgetter med tomatkompot og hvide bønner
Kage: Jordbær trifli

Fredag
Bolognese af oksekød
Tomatsalsa
Spaghetti
Råkost med gulerødder, hvidkål, ananas, rosiner, majs og solsikkekerner
Pålæg: Sdr. jysk spegepølse med pickles
Kalkunpaté med cornichons
Vegetar: Vegetar bolognese med linser, svampe og grøntsager

Hver dag leveres desuden:
Salatbar med 6 forskellige ingredienser (mandag 3 slags hjemmelavet dressing til hele ugen)
3 slags ost med hjemmesyltet tilbehør
Økologisk Emmerys rugbrød og hjemmebagt brød

Allergene informationer kan fås via linket herunder eller ved personlig/telefonisk henvendelse

pdf

Dansk menu: 2019 Uge 31
English menu: 2019 Uge 31 ENG
Allergene: Allergene 31