Uge 23

Tirsdag
Polentapaneret kyllingebryst
Bbq sauce
Kartoffelsalat med forårsløg, asparges, peberfrugt og majs
Coleslaw med hvidkål, gulerødder, granatæbler, purløg og sorte bønner
Pålæg: Skaldyrssalat med asparges
Rosmarinskinke med italiensk salat
Vegetar: Polentapaneret grøntsagskrebinet med kidneybønner, squash og tomatsalsa

Onsdag
Spanskinspirerede kalvekødboller med peberfrugt og paprika
Salsa romesco
Perlespelt med grillede grøntsager og oliven
Hjertesalat med croutoner, Ceasardressing og parmesan
Pålæg: Grov skinkesalat med kartofler og purløg
Kylling med karrymayonnaise og drueagurker
Vegetar: Quinoadeller med peberfrugt og paprika

Torsdag
Laks provencal med oliven, kapers, citron og tomat
Salsa verde
Fuldkornspasta med tomatsalsa og urter
Svampe, gulerødder, radiser, snitbønner og vinaigrette
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Wienersalat
Vegetar: Stegte kikærter med blomkål, mango, tofu og sesam
Kage: Chokolade crème kage

 

Fredag – Grundlovsdag

Vi serverer sandwich, wraps og måltidssalat, portionsanrettet, til jer der arbejder på denne dag.

Dansk menu: 2020 Uge 23
Dansk Allergene: 2020 Uge 23 Allergener
English menu: 2020 Uge 23 ENG
English Allergene: 2020 Uge 23 ENG Allergener