Uge 32

Mandag
Kalvespidsbryst i sommerfrikassé med ærter, kørvel og gulerødder
Nye kartofler med urter
Tomatsalat med syltede rødløg, majs, estragon og mozzarella
Pålæg: Torskerogn med mayonnaise og citron
Leverpostej med drueagurker
Vegetar: Butterdejstærte med broccoli, tomat og mozzarella

Tirsdag
Koteletter af velfærdsgris med peberfrugt, svampe og chorizo

Salsa verde
Stegte ris med blomkål og porrer
Hjertesalat og bagte gulerødder med skyr og kørvel
Pålæg: Provenceskinke med sennepsceme og agurk
Æggesalat med karse og karry
Vegetar: Vegetardeller med kikærter, squash og krydderier

Onsdag
Tandoori marineret kylling
Mangochutney og raita
Perlebyg, flækærter og linser med stegte løg og krydderier
Melon, sugarsnaps, agurk, cashewnødder og sommerkål
Pålæg: Røget filet med røræg
Æg med rejer og mayonnaise
Vegetar: Stegt blomkål med mango, sorte linser, spinat og hasselnødder

Torsdag
Ovnbagt laks med majs/urtesalsa
Marinerede kartofler med persillepesto, radiser og karse
Asparges broccoli med sugarsnaps, frissé salat og oliven
Pålæg: Roastbeef med sour cream n onion og syltede rødløg
Kartoffelmad med tomat, mayonnaise og purløg
Vegetar: Quesadilla med knuste gulerødder, harissa og ricotta
Kage: Rødbedekage med hvid chokolade icing og tranebær

Fredag
Okseculotte
Kold bearnaise med Karl Johan
Halve bagte kartofler
Grønne bønner med bagte rødløg, vinaigrette og babyspinat
Pålæg: Skinkesalat
Oksespegepølse med pickles
Vegetar: Vegetar krebinet med majs og courgetter samt salsa af grillet peber og hvide bønner

 

Dansk menu: 2020 Uge 32
Dansk Allergene: 2020 Uge 32 Allergener
English menu: 2020 Uge 32 ENG
English allergene: 2020 Uge 32 ENG Allergener