Sæsonmenu


Minimum 20 kuverter

Forår/sommer:
Forretter:

Stenbiderrogn på blomkålspuré med sprødt rugbrød, glaskål, dildolie og radiser
Jordskoksuppe med jordskokkechips, ristede hasselnødder, trøffel og lakserogn
Peberstegt tun på gulerodspuré med ingefær aïoli, råsyltede grøntsager og fennikelskud
Rimsaltede kammuslinger med vandmelon, grønne æbler, daikonkarse og pistacienødder
Citronmarineret laks med rygeostcreme, agurkekugler, tallerkensmækker og grønne asparges
Marineret hvidt krabbekød med avocado, rød grapefrugt og jalapenovinaigrette

Hovedretter:
Krydderurtestegt kalvefilet, krokette af braiseret kalvebryst, sherrysauce, grønne asparges og ramsløgspuré
Krondyr filet rullet i pancetta, flager af majs, kirsebær, kantareller og portvinssauce
Lammeculotte stegt med citrontimian, timian sauce med braiseret lammeskank, ratatouille og spinat
Oksestriploin med bearnaisesmør og rødvinsglace, sprød ”nugget” af braiseret oksekæbe, Caesarsalat og brøndkarse

Til hovedretterne vælges 1 slags tilbehør – vælg mellem: Nye kartofler med urter, smør og havsalt // stråkartofler // cremet perlebyg ”Otto” med urter og parmesan

Dessert og ost:
”Dekonstrueret” citrontærte med lemoncurd, mørdej, brændt marengs, citronverbena og hindbærsorbet
Hvid chokolademousse med råsyltede rabarber, rabarbersorbet og brændt hvid chokolade
Sprød tærte med danske jordbær, cream cheese icing, vaniljeis og knuste makroner
Koldskåls panna cotta med friske jordbær, sprød crumble, jordbærsorbet og coulis
Manchego med grillet peberfrugt, honning og rosmarin
Dansk kornblomst med chutney af perleløg og lyse rosiner
Tebstrup gedeost med frisk pære, sprøde brød og hjertesalat

3 retter 350,- pr person
4 retter 400,- pr person
5 retter 450,- pr person

Kok for et arrangement 2000,-

Sæsonmenu
Minimum 20 kuverter

Efterår/vinter:
Forretter:

Kammuslinger og chorizo på selleripuré med citronolie og brøndkarse
Carpaccio af krondyr, butternut squash, beder, estragon og skovsyre
Græskarsuppe med syltet græskar, sprøde kerner, hummerhaler og urteolie
Røget laks med rød julesalat, skorzonerrødder, peberrodscreme og karse
Lynstegt tun med sesam, spidskål, misodressing, koriander og grape
Håndpillede rejer med safran aïoli, langtidsbagte dadeltomater, syltede grønne tomater og frissé

Hovedretter:
Andebryst rullet i peberbacon, græskarpuré, palmekål, kastanjer og sauce med stjerneanis
Langtidsstegt bryst af velfærdsgris, sprød krokette af braiseret gris, grønkål, æblesalsa og calvadossauce
Oksefilet ”Wellington” rullet i butterdej og svampe duxelles. Hertil brøndkarse, svampefrikassé og trøffelsauce
Rosa stegt kalv med syltede rødløg, saltbagte gulerødder, løgsoubise og estragonsauce

Til hovedretterne vælges 1 slags tilbehør – vælg mellem: Kartoffelpuré // sprød kartoffel krokette // cremet ”Otto” af sortbyg, porrer og Karl Johan

Dessert og ost:
Hvid og mørk chokolademousse med hasselnøddeknas og syltede abrikoser
Mørk chokolade fudge på browniebund, vaniljeis og syltede kirsebær
Safranpocheret pære med nougat, kanelis og karamelsauce
Citrongræs panna cotta med blodappelsingelé, citrussalat og brændt hvid chokolade
Tebstrup gedeost på crouton med bagte pærer, valnødder og figner
Dansk kornblomst med brøndkarse og tørrede æbler
Trøffel Pecorino med grønne æbler og timianhonning

3 retter 350,- pr person
4 retter 400,- pr person
5 retter 450,- pr person
Kok for et arrangement 2000,-


  Sæson menu Sæson  
Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide