Sæsonmenu
De 6 årstider

Det er altid en succes, at samle gode venner og familie omkring bordet til et veltillavet og velanrettet måltid. Vi har gennem flere år arbejdet på at skabe de rigtige gastronomiske rammer til enhver årstid med udgangspunkt i sæsonens friskeste råvarer – derfor har vi opdelt året i 6 årstider, af respekt for råvarerne.

Vi håber, at vores lange rejse gennem gastronomien kan give inspiration til Jeres fest.

Januar og Februar

Terrine af svinekæber og foie gras
Vild karse, butternutpuré, syltede beder og pistaciekerner
Hummerbisque ”a la bouillabaisse” med skaldyrsterrine, rouille og høvlet fennikel
Kam af vildsvin Sauce med ”pulled” vildsvinekølle, æbler og calvados
Kartoffelpuré med selleri, sprød palmekål, figner og puffede svær
Tebstrup gedeost på crouton med tørrede figner og balsamico
Hvid og mørk chokolademousse med espressosauce og abrikoser i vanille

Marts og April

Citronmarineret laks på jordskokkepuré, agurkekugler, radiser, rygeost og sprødt rugbrød
Spicy gulerodssuppe med ingefær, croquette af torsk, æblesalsa og peberbacon
Lammekrone stegt med citrontimian
Timiansky med braiseret lammeskank
Ratatouille, spinat og kartoffelrosette
Dansk kornblomst med chutney af perleløg og gule rosiner
”Dekonstrueret” citrontærte med lemoncurd, mørdej, brændt marengs, citronverbena og hindbærsorbet

Maj og Juni

Grillede kammuslinger og chorizo på blomkålspuré med citronolie og brøndkarse
Jordskokkesuppe med trøffelolie, jordskokkechips, lakserogn og tigerrejer
Krydderurtestegt kalvefilet
Croquette af braiseret kalvebryst og sherrysauce
Nye kartofler, grønne asparges, puré af ramsløg
Manchego med grillet piment og rosmarinhonning
Koldskåls panna cotta med rabarberkompot, rabarbersorbet og brændt hvid chokolade

Juli og August

Peberstegt tun på gulerodspuré med ingefæraïoli, råsyltede grøntsager og fennikelskud
Kølig ærtesuppe med hummer, sugar snaps, ærteskud og sprøde brød
Krondyrfilet med parmaskinke
Majsflager, kirsebær, kantareller, nye kartofler og portvinsauce
Pecorino med bagte oliven, tomater og olivenolie
Sprød tærte med danske jordbær, basilikumis og knust marengs

September og Oktober

Carpaccio af krondyr, selleripuré, beder i flere farver, estragon og skovsyre
Svampe suppe serveret med sprøde brød, karl johan og trøffelricotta
Andebryst rullet i peberbacon og rillettes
Græskarpuré, sprød grønkål, kastanjer
Sprøde kartoffelkugler og sauce med stjerneanis
Roquefort med syltede valnødder, frissé og æblechips
Saffranpocheret pære med nougat, kanelis og karamelsauce

November og December

Torsk rullet i peberbacon, pastinakpuré, rosenkål og syltede jordskokker
Carpaccio af laks og havtaske med citrussalat, parmesan og rucola
Oksestriploin med morkler, brøndkarse, foie gras terrine, madeirasky og ”maxim” kartofler
Trøffelpecorino med marinerede pærer og timianhonning
Mørk chokoladefudge på browniebund, vanilleis og syltede kirsebær.

Priser:

3 retter 325,-
4 retter 350,-
5 retter 400,-

Det perfekte arrangement for os betyder, at det er perfekt for Jer. Trods kokkens ære og stolthed kan alt derfor ændres eller tilføjes.

Velbekomme!


Sæson menu Sæson

 
Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide