Receptionsmenu

Minimum 20 kuverter

Sprødt og knasende
Plantainchips af sprøde caribiske madbananer med hvidløgs mayonnaise
Nødder og græskarkerner med spidskommen, honning og cayennepeber
Popcorn med trøffelolie og parmesan
Sprøde brød med Karl Johan mayonnaise
Chips af blå kartofler, rodfrugter og lotusrod
Grissini med parmesan, timian og pesto
Crudités af sprøde grøntsager med safran aïoli
Puffede flæskesvær med salsa romesco
Tapiokachips med sesammayonnaise

Tapas og lækkerier
Ristet landbrød med torskebrandade, citronolie og chorizo
Shot glas med gazpacho, rødløg og løvstikkeolie
Crostini med røget laks og avocado
Små tærter med spinat og Tebstrup gedeost
Laksetatar med grov sennep, dild og vagtelæg
Serrano skinke med brie, dadler og brøndkarse
Små tærter med løg, bacon og timian
´Hot dog´ med hummersalat, paprika og dild
Tortilla med rødløgschutney, persille og hvide bønner
Spyd med tigerrejer, abrikos, estragonmayonnaise og havtorn
Chokoladetrøfler

Kragerup Classics
Mini tartelet med krabbesalat, vanilje aïoli og karse
Cocktailtomat med tun og grønne oliven
Minitoast med røget laks, dild og cream cheese
Ristet landbrød med hummus og citronmarineret laks
Sprøde sesamcrackers med tuntatar og wasabidressing
Bresaola sandwich med grillet piment og rucolasmør
Røget andebryst med marineret pære og Pecorino
Slider med oksefilet, estragonaïoli og syltede rødløg
”Devilled eggs” med bacon, røget chili og rugbrødsknas
Jordbær dyppet i hvid og mørk chokolade
Mini muffins
Chokolade muffins med syltet abrikos

Priseksempel: Fra 20,- til 30,- pr. enhed

reception menu
Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide