Nordafrikansk Inspirationsmenu

Minimum 20 kuverter

Masser af små retter inspireret af det Nordafrikanske køkken, en kæmpe overdådig buffet, eller en masse små anretninger på bordene.

Forretter:
Fladbrød med Nigellafrø, mynteolie og hvidløg
Hummus med marinerede kikærter, brændt peber og za’atar
Ovnbagt butternut squash, agurk, syltede rødløg, sumak, græskarkerner og feta
Citronmarineret laks med grøn harissa, m’hammara og asparges-broccoli
Marineret blæksprutte med chili, syltede rødløg, citronconfit og ristet blomkål
Tigerrejer, avocado, mango og sesam
Baba ganoush af auberginer og tahin, salsa af agurk og sorte oliven

Hovedretter:
Okseculotte stegt med ras al Hanout og sauce med stjerneanis
Kyllingespyd med citron, spidskommen, forårsløg og mynteyoghurt
Lammeskank ”tagine” med varme krydderier, mandelflager, abrikoser, mynte og oliven
Kroketter af braiseret lam med saltet citronaïoli og chermoula
Tigerreje spyd med dukkah på ris med mango og granatæbler

Grønne retter og tilbehør:
Blomkåls cous cous med urter, dadler og granatæble
Grillet spidskål med ristede pistacienødder, urter og syltet citron
Bagte beder med spinat, koriander og gedefeta
Marinerede gulerødder med fennikel, mynte og lime
Små stegte kartofler og sweet potatoes med persille og sesam

Dessert
Panna cotta med blodappelsin, brændt hvid chokolade og mynte
Mandel-appelsin kage med appelsinsirup, kardemomme og vaniljeyoghurt
Sprød tærte med Medjoul dadler, mørk chokolade og kanelis

Priseksempel:
Væg 2 forretter + 2 hovedretter + 3 grønt + 1 dessert for 350,- pr. kuvert

Nordafrikanskmenu
Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide