Frokostordning

God mad giver glade medarbejdere og glade medarbejdere giver bedre resultater. Det er i hvert fald, hvad vores erfaring siger. Vi synes det giver god mening, at man for at få et tilfredsstillende output, nødvendigvis også må sørge for, at de ansatte får et ordentligt og nærende input – i ernæringssammenhæng er der selvfølgelig tale om et godt måltid.

Hos Kragerup & Ko i København, har vi en frokostordning, der matcher alle smagsløg og præferencer. Vi prøver at variere vores menu og tilpasse os jeres krav og ønsker om et godt frokostmåltid. Vi er altid til at tale med, men vi går aldrig på kompromis med de friske råvarer. Det er nemlig direkte vitaminer og energi på bordet – og netop det, bør man ikke gå på kompromis med.

Hvad står menuen på?

På menuen 'Ugemenuer' ude til venstre kan du altid se denne og næste uges menu. Til dagens menu hører også en blandet grøn salatbar, udvalg af gode oste, Emmerys berømte maltrugbrød og vores egne hjemmebagte langtidshævede brød. Velbekomme!

Firmafrokost

Vi kan levere frokost til dit firma. Friskt brød, samt andre lækkerier indgår i vores firmafrokost som vi selvfølgelig kører ud til dig. Firmafrokosten er en vigtig del af medarbejderens trivsel, og vi sørger for at de ikke bliver skuffet og får fornyet energi til resten af dagen. Vi har flere års erfaring med lækker frokost ud af huset. Vi kører ud i København og omegn. Hvadenten det er på daglig basis eller til en festlig lejlighed, så kan du altid regne med at vores mad er lavet på de bedste råvarer. Vi serverer aldrig mad, som vi ikke selv kan stå inde for. Kontakt os for mere information omkring vores frokost ud af huset.

Frugt og mødesnacks

Hos Kragerup & Ko ved vi, hvor vigtig ernæringen er i forhold til koncentration, træthed og fokus. Derfor kan vi også levere frugtkurve og energirigtige mødemenuer, tapas e.l.. Ring og hør mere om, hvordan vi kan sikre god energi på både spise- og arbejdsborde. Vi kokkererer i jeres kantine, eller leverer maden til døren. Hvaderlettest for jer?

frokostordning
Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide