Det Caribiske Køkken

De mange retter kan kombineres til en buffet eller sammensættes til en tallerken anrettet menu Jesper Kragerup er ekspert i eksotiske krydderier efter at have kokkereret i Caribien i flere år. For at skabe den rette stemning og vedligeholde vores gode forhold til de temperamentsfulde og begavede vestindiske kokke benytter vi nogle steder udtryk, som intet almindeligt menneske forstår meget af. Selvom vi forsøger at forklare det meste i forbindelse med retten, er det ingen skam at spørge kokken. Til gengæld lover vi, at det hele smager som en stor, dejlig bid af varme himmelstrøg.

Snacks

Majs foccacia med black bean hummus, trøffelolie og forårsløg
Plantain chips af madbananer med aïoli af bagte hvidløg
Ristede mandler, græskarkerner og nødder i spidskommen og cayennepeber

Supper

Gazpacho med sherry, røget chili og jomfruhummerhaler
Græskarsuppe med ingefær, kokosmælk og korianderolie
Black-bean suppe med tomatsalsa, creme fraiche og sprøde forårsløg

Fisk

Skaldyr ceviche med kokosmælk, ingefær og jalapeños
Caipirinha marineret laks på melonsalat med rødløg og cashewnødder
Tigerrejer på brændt tomat gazpacho og grillet piment
Terrine af grillet tun og mango med noritang og chilipesto
Hårdt ristet tun med cajunspice, lime og agurkesalsa med sorte bønner og koriander

Kød

Karamelliseret andebryst med allehånde og nelliker serveret med mangochutney
Kyllingesticks med jamaicansk jerk spice, mangosalsa og yoghurt dip
Oksefilet med sød anchochili, rødløgsrelish og salsa roja ,br> Adobo marineret svinekam med chorizo og grillet ananassalsa

Grønt

Syltede svampe og majsflager med brøndkarse
Quesadillas med rødløgschutney, cheddar og citrongræs
”Gallo pinto”. Ris og sorte bønner med spidskommen, citron og mild chili
Vandmelon og agurk med feta, syltede rødløg og græskarkerner
Salat af blå, røde og nye kartofler med koriander og avocado
Bagte bønner med rom, honning og chorizo
Caesarsalat med croutoner, lime, mango og spicy pecannødder

Dessert

Frugtsalat af eksotiske frugter i sirup med vanille og stjerneanis
Key lime cheesecake
Brownie med banan og nougat
Mango cheese cake med passionsfrugt coulis og mild chili karamel
Chokoladebombe med flydende flødekaramel og syltede kirsebær

Priseksempler: Snacks 25,- pr. enhed Suppe 25,- pr. enhed Valg af to fisk, to kød, tre grønt og en dessert 325,- pr. kuvert Velbekomme!
Det Caribiske Køkken Det Caribiske Køkken

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide