Hos Kragerup & Ko tænker vi bæredygtigt. Vi arbejder hver dag aktivt på at udnytte hver enkelt råvare optimalt, således at vi kan være med til at nedbringe overflødigt madspild.

Vi har høje krav til vores leverandører i forhold til kvaliteten af råvarer – Vi prioriterer leverandører der prioriterer dyrevelfærd. Vi bestræber os på at bruge lokale råvarer.

Vi prioriterer dyrevelfærd højt, og bruger derfor kun MSC certificeret fisk.

Vores svinekød kommer primært fra velfærdsgrise, certificeret af dyrenes beskyttelse, bl.a. frilandsgrise, opdrættet på et skovareal på Lolland.

Vi bestræber os på at bruge dansk og velfærds certificeret kalv- og oksekød fra fritgående dyr.

Vores rugbrød leveres dagligt fra Emmerys som er 100% økologisk og bagt udelukkende på rugmel, kerner og surdej. Vi bager vores lyse brød af økologisk mel, helt uden brug af fedtstof og mælkeprodukter

Vi tænker meget på vores spild af madvarer, og via Daka ReFood indsamles og genanvendes vores madaffald, til foder, gødning, biogas og biodiesel.

Vores strøm leveres fra Nature-Energi, og er certificeret 100% fra danske vindmølle

Vores tøj, viskestykker m.v. bliver behandlet miljømæssigt korrekt og al vores kemi er svanemærkede produkter.

Kragerup & Ko er stolte af at støtte Læger uden Grænsers utrættelige arbejde

Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide