Catering i København

Har du prøvet catering? Altså ikke bare det med at få mad udefra, men sådan rigtig god catering, hvor både maden og servicen bare spillede og fik dig til at tænke, at det med garanti ikke ville blive sidste gang, at du ville bestille netop her?

Catering i København kan være mange ting. Men vi kan fortælle dig hvad det er hos Kragerup & Ko. Vi vil beskrive det med et enkelt ord, og det ord er Kærlighed! Hos Kragerup & Ko er al vores arbejde indbegrebet af passion og kærlighed til mad. Den sunde mad, den velsmagende mad, den mad der forkæler øjnene, den nærringsrigtige mad, den mad der damper ved serveringen og den mad du drømmer om. Kort sagt, er det altså også kærligheden til mad og kærligheden til at lave den, der gør den store forskel for os.

Catering i København til enhver anledning

Kragerup & Ko leverer catering i København til alle anledninger. Fødselsdage, receptioner, konfirmationer, bryllupper eller møder - Vi skeler ikke så meget til anledningen, for vi mener, at hver dag bør være en dag med lækker mad. Vi går højt op i, at vores kunder skal føle sig trygge ved bestilling af catering i København hos os. Det sørger vi for er muligt, ved ganske enkelt at elske hvad vi laver og gøre det med disciplin og passion. Vores dygtige kokke er håndplukket til at være et godt team i køkkenet, samt til at sætte nye standarder for catering i København. Vi står altid tidligt op for at udvælge de bedste og mest friske råvarer i sæsonen, og vi går aldrig på kompromis med smag. Derfor arbejder vi også ud fra sæsonens råvarer og produkter, og vores menuer ændrer sig med årets gang.

Catering i København der imponerer

Vælger du catering i København fra Kragerup & Ko sørger vi med garanti for, at du ikke bliver skuffet. Vi leverer en god oplevelse, der er ud over det sædvanlige, og vi leverer naturligvis al catering på pæne fade og i serveringsklare skåle, der er klar til buffetbordet. Vælger du at få leveret lækre menuer, er porcelænet naturligvis også pudset og smukt at se på, når der serveres for dine gæster. Og bare for at bevise, at vi kan imponere, går vi hos Kragerup & Ko også skridtet videre, og siger: Mangler du serveringspersonale til festdagen? Så spørg os! Vi udlåner gerne vores søde og servicemindede serveringspersonale til at tage sig jeres gæster, hvad enten det er firmafesten eller den store runde privatfødselsdag.

Skal du have catering i København, der imponerer og slår benene væk under dine gæster, så kontakt os. Vi har adskillige menuer her på vores hjemmeside, som du kan vælge mellem, eller blot bruge som inspiration, men du er også altid velkommen til at kontakte os med din egen færdige menu, og få et godt tilbud, der gør din fest til en drømmedag.

Catering i København
 
Kragerup & Ko ApS (made by softwaredanmark) Sitemap GPDR
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide